maanantai 25. elokuuta 2014

20v.!

Heijssan!


Täytin perjantaina 20-vuotta ja tähän loppu teini aika. Vai loppuko? Kaikilla ton toki omat käsityksensä, mutta nyt musta tuntuu että oon oikeesti aikuinen. Ennen oon ollu vaan pikkulapsi.

Nyt en oikeen osaa kirjottaa mitään alkuhöpinää koska palan halusta saada esitellä teille syndelahjat :) Perjantaina sain lahjan äitiltä ja sen mieheltä, sekä omalta mieheltäni :) Ne oli tällasia :)


Tässä on kuva äidiltä ja sen mieheltä saadusta synttärilahjasta. Ihana muki jossa ulkopuolella lukee 20 vuotta ja sisällä ihana runo.
 "Olet matkalla "oikeaan elämään." Monet hienot kokemukset odottavat sinua ja sinä olet valmis vastaanottamaan ne. Säteilet iloa ja voimaa, olet valmis tuleivaisuutta varten. "
 Mukin vieressä söpö kynttilä jossa lukee "HAPPY BIRTHDAY"



Edellinen ja seuraava kuva on ne mitä sain rakkaalta mieheltäni lahjaksi. Ihana sydänkaulakoru joka on ehdoton suosikki, ja sen lisäks Ihanan tuoksusen hajuveden.

Oon aina sanonu, että Lassilla on hyvä maku korujen suhteen, mutta en todellakaan tiennyt, että noin hyvä maku hajuvesien suhteen :) Olin todella positiivisesti yllättynyt, koska toiselle on yleensä kamalan vaikee ostaa hajuvettä josta se tykkäis, mutta ehkä Lassi tuntee mut sit niin hyvin, että siltä onnistu tää valinta 100% oikein ;) 


 Hajuveden tuoksu on ihanan make ja hedelmäinen, just sellainen on oon aina tykänny :)


 
Sain lahjan myös ihanalta rakkaalta "vaimoltani" Nooralta.


 Tää koru on nimeltään elämänpuu ja sillä on ihan tarinakin miks Noora sen mulle halus ostaan. Ja se menee näin.

"elämänpuu sen takia koska kannat uutta elämää ja sulla on synttärit niin tää on hyvä muistutus siitä"

Ja tää on just Nooran sanoin ja kopioin sen facebookista meidän keskustelusta :)

Aika ihana mun mielestä :)
Noora onkin aina osannu olla ihana :) Namnam :) Puspusmuru<3

Ainiin ja tän lisäks Noora tarjos mulle kahvittelun Waynes-Kahvilassa ennen töihin menoonsa :)



Perjantaina sain kullata aamupalan sänkyyn oikeen :) Omppomehut ja kaikki. Tässä teille kuvaa vielä aamupalasta.



Kulta käveli oikeen kauppaan hakeen wienereitä ja jacky-makupalan mulle ja sitä omppomehua ja teki viellä huikeen hyvät leivätkin siihen :) Tunsin oloni niin hemmotelluks prinsessaks :) Mut niinhän toi rakkaani mut hemmotteleekin ihan pilalle. Tai musta tuntuu siltä. Ihan arkipäivisinkin se osaa olla ihana tehä kaikkee ihanaa. Mut synttäreitten kunniaks tällänen extra :)

 
Lauantaina sitten oli kakkukahvit Lassin sukulaisten tykönä, koska myös Lassin enon vaimolla on synttärit tässä Elokussa ja ne onkin ensviikolla. :)

Sain sielläkin lahjoja sitten kun sinne oli kutsuttu Lassin täti ja sen mies, sekä äiti, mutta äidin mies ei päässyt tuleen kun ei saatu Kasperille hoitajaa (Kasper on siis äidin ja äidin miehen koira.) Sain siis lisää lahjoja ja sain tällaisia lahjoja.


Ihanaakin ihanempia TOFFIFEE-karkkeja ja 2 leffalippua. Sekä hieno kortti ja tuo alapuolella oleva keltainen ruusu ovat Lassin tädiltä saatuja.

En yleensä pidä keltaisita ruusuista, mutta tämä yksilö on aivan valloittavan kaunis<3



Lassin enolta ja hänen vaimoltaan sain ihanan kortin joka nostatti hymyn huulille, sekä rahaa. Jotta sana ostaa ittelleni jotakin kivaa :) Täytyy kattoo mitä kivaa löydän ja päädyn ostaan :) Sen näkee sitten :)





Mulla olis viellä kuvia parista synttärikortista :)

Tässä on vasemmalla puolella oleva kukka-kortti äidiltä ja äidin mieheltä ja oikeella on ihana hymyn huulille nostattava kortti Lassin enolta ja hänen vaimolta :)

Iso kiitos kaikille ja ihanaa että muistitte mua :) Ja tietysti kiitos kaikille muillekkin onnittelijoille :)

Lauantaina kahvittelun jälkeen me suunnattiin Kessan-baariin Kämmenniemeen. Siellä oli esiintyjänä Laulava talonmies Sepi Kumpulainen "EuroSepi"

Esitys oli todella omalaatuinen ja se oli kyllä hauska :) Sepi osas naurattaa yleisöö. :) Ja se on esiintyjän paras ominaisuus :) Kiitos keikasta Sepi :)

Semmoset 20v. synttäri kekkerit. Kyllähäm sitä suunnittelin aikasemmin vaikka ja mitä. Kamalat pippalot ku tulee pyöreitä täyteen. Mutta tää elämänmuutos mikä tuli ilmi 2.4. muutti kaiken ja oon onnellinen siitä :)

<3:llä Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti